I LOVE to paint!

Jag tror jag ska börja måla.
Jag älskar att måla!!! I måndags fick vi en uppgift på bilden i skolan att vi skulle ta en bild, måla av den, men ändra någonting i den, och vi skulle använda akvarellfärg. Guuuud, vad jag älskade det!  När jag insåg att min bild började bli riktigt snygg målade jag snabbare och snabbare tills penseln bara var en suddigt sträck som for över pappret. Det var så härligt, jag målade på känsla, brydde mig inte så mycket om vilka linjer jag drog utan bara förde över färger i bilden. GAAAAAH!! Efteråt var jag helt speedad. XD Detta blev resultatet på ett ungefär. jag tog en snabb bild med min kamera i skolan, bilden blev lite för avlång, den ser liksom utdragen ut :/ men aja :



Funderingar

Jag känner så starkt för att rita, men när jag börjar överväga det kan jag inte för mitt liv komma på vad jag vill rita. Och sen om jag ändå börjar så blir det bara humm och flumm och helt jätteknäppt och fult eftersom jag inte haft någon riktig plan över vad jag skulle göra. Vad ska man göra? Wow, ibland kommer jag verkligen på mig själv med de knäppaste tankar. Till exempel, här sitter jag och har ångest för att jag vill rita men inte kan, och därför vill rita ännu mer!

Herre gud, hahaha.


På tal om ingenting. Jag hade en dröm i natt. Jag surfade i mobilen på halebops hemsida efter ringsingnaler. (Jag brukar göra det, även om jag inte köper nån XD) Men i alla fall, jag håller på bläddra bland låtar och plötsligt dyker mitt favoritband - Tokio Hotel -  upp på skärmen! Med en ny låt som jag aldrig har hört tidigare! Gaaaah...!

Sen var drömmen slut. Poff och bang, sling och slang, inga mer låtar! X'(

Hahaha!

Just a little poem

Don't leave me behind

I didn't want you to know
how I felt
about you
about everything

But now you do
and I can never take it back
so I ask you this:

When you see me
stay a while
when you hear me
turn around
and look me in the eyes
when you feel my hand on your arm
don't go away

I need you

//Amanda Eriksson


Sommar och sol!

Idag när jag kom hem bytte jag om till badkläder och gick ner till stranden för att sola! Det är sjukt vad varmt det är, redan i maj dessutom! Aaaaah :)

Har klippt mig idag också. Äääääälskar min nya frisyr :D
vad tycks?

födelsedags firande på gång :)

Nu har jag inte uppdaterat på jäääätte länge och jag är så ledsen!!! Men ibland är det bara... Vissa dagar är det så svårt att skriva liksom? Man vet inte vad man ska skriva om, liksom "idag har jag varit i skolan, sen kom jag hem och var med en vän", kul att läsa eller hur? Speciellt om det står samma sak varenda dag.

MEN! Jag har äntligen börjat fundera på min födelsedag! Tidigare har jag inte varit säker på om jag skulle göra något alls i år, men det skulle faktiskt bli kul att hitta på nåt. Jag menar, jag fyller ju 15!!! Det måste ju firas ;)
Stort bli det inte, lite folk jag känner hemma hos mig med musik, snacks och film, men kul ändå :)

Flumm X)



I'm watching you...
:D



Hahaha ibland känns det som man bara är på världens flummhumör utan någon som helst anledning :D
Jag har precis kommit hem till mamma, som jag ska vara hos denna helg. Jag planerar att gå ut en stund i morgon med kameran och ta lite fina bilder om vädret tillåter :)

Och dessutom vill jag säga tack till er som komenterat mina inlägg och ni som hjälpt mig genom att länka mig eller på något annat sätt, ni är för gulliga!! Har fått mycket fler besökare redan, tack sååå mycket =D

Just a little thought :)

some days no matter how beautiful it is outside you still don't want to do a thing.

You just want to be. Exist.

Not doing anything, just hang around

Everybody have those days

but they still get annoyed when you have them.



Och ändå säger jag: Kom igen, solen skiner, gå ut en sväng i stället!

kan ni hjälpa mig?

Jag är så förväntansfull inför utsällningen, den kommer vara den 7:e juni. Längtar!!!

Nu till det jag egentligen hade tänkt skriva om.
Jag har ju precis bestämt mig för att få mitt namn och min konst känd. Utsällningen blir nog ett stort steg framåt enligt mig, men jag behöver eran hjälp. Jag jobbar med att få fler personer känna till min blogg, och nu vänder jag mig till er. Kan inte ni läsare berätta för en kompis eller något om bloggen, det skulle vara så snällt av er, bara så att fler vet om den och ser min konst?









RSS 2.0