Look into my eyes




Började leka lite med min kamera idag då, haha :) Dock känns det helt omöjligt att ta bra bilder utan bra ljus, vilket jag inte hade här, så jag fick redigera bilden lite efteråt.
Men jag vill påpeka att jag inte ändrar något på mina bilder, bara ljus, för att de ska bli så snygga som möjligt.
Tycker det var viktigt att säga det då jag ogillar folk som använder fotoprogram för att ändra sitt eget utseende på bilderna, t.ex. gör sig smalare eller på något vis gör om sig själv.

Juul :)

Jag kan inte fatta att det är jul om bra 5 dagar! Och att vi får en så underbart vit jul också, haha. Alla pratar om den globala uppvärmningen, men vad jag själv märker av här i Sverige blir vintrarna bara kallare ju. men det gör absolut ingenting för mig som älskar snö :) fortsätter vintrarna så här kanske det blir populärare med slalom och utförsåkning här i stockholm och inte bara borta vid åre och sälen och orsa och alla de där ställena och så satsar man mer på skidbackarna här. Så slipper man åka så långt menar jag. Det skulle ju vara helt underbart faktiskt.

hihihi... flumm över min hårfärg!

Jag är så glad över min nya hårfärg, hahaha, så jag bara blev tvungen att berätta det för er!
För liksom... Brunt känns på nåt sätt... mer jag. Jag känner några som tyckte jag passade bättre i mitt blonda hår, men det kändes för gulligt och sött, så att säga, tycker jag :P
Någonstans djupt inne tror jag nästan det döljer sig en liten emo-flicka i alla fall, haha. Men ärligt, jag älskar stilen, men själv skulle jag inte gå runt så. Å andra sidan så är ju inte "emo" en stil från början, utan mer en musikgengre. Det står nämligen för "emotional rocker", och tro mig, DET äääälskar jag! :D hahaha.

Mååålaaa!

Nu har jag inte bloggat på jääätte länge och jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det! Jag förstår att ni bara inte klarar er utan mig, så nu ska jag skriva lite hade jag tänkt :)

Jag har målat mitt motiv i skolans café nu och guuuud va kul det var! Jag höll på i timmar, trots att min bild inte var särskilt stor. Det var det där jävla håret jag brukar göra på mina tjejer som tog så enormt lång tid, *flämt*! Så, som ni kanske förstod då så gjorde jag alltså en utav mina klassiska tjejer :) Nu vill de även att jag ska göra en kille också i samma stil... Helkul såklart, men jag är dock inte lika van vid att göra killar, så det blir lite mer av en utmaning för mig. Men jag får väl börja skissa snart antar jag :)
Till eran förskräckelse tänker jag inte lägga ut någon bild på motivet, hehe. Det är för att trots att jag blev nöjd och tyckte det var superkul så är den en bit av håret som enligt mig själv ser helt muppat ut och förstör hela bilden, så lägger jag ut den bilden så sjunker kvalitén på mina bilder över lag här på bloggen. Så är det väl inte i o för sig, men det är min egna åsikt, så så får det bli :P
Blir killen bra kanske jag lägger ut en bild på honom istället :)


RSS 2.0