Oinspirerad :/

Jag vill så gärna sätta igång med sketchen till skolans café men jag vet inte vad jag ska göra. Känner att inspirationen har legat i botten den senaste tiden och det är verkligen jättejobbigt! Dels kommer jag inte på någon snyggt att rita, och sen när jag börjar skissa blir allt bara katastrof, eftersom jag inte har någon riktig plan över arbetet och inte riktigt rätt känsla. Det är konstigt hur bara känslan kan komma och gå sådär och förstöra allt man försöker göra. Har ni något tips över hur man kan få upp inspirationen lite? Vad tycker ni om att se på? vad får ni inspiration av? vad blir ni kreativa av?

Grattis pappa!

Idag fyller alltså pappa år :)
Jag lyckades få honom att berätta att han önskade sig nån slags miniskruvmejslar (...), vilket jag lyckades hitta och köpte till honom. Han blev sååå glad :D

Ikväll ska vi hem till Adina och fira lite :) God mat och sånt och lite mer presenter av dem till pappa.
Ha den äran, pappa!


Är man glad eller vad!

Jag har fått ett erbjudande i skolan som jag bara är fööör glad över!! Nämligen (trummvirvel):
Jag ska få göra ett motiv som ska målas på väggen i skolans café!!!!
Måste verkligen börja skissa, är sååå lycklig! Haha! :P

Fars dag

Nu har jag inte bloggat på hur länge som helst, jag måste verkligen försöka ta tag i det här nu!!

I helgen var det fars dag, kära lilla pappa fick en snygg tisha från New Yorker, haha. Det är nytt för honom, som trodde det bara var nån dyr affär med dålig kvalitét där jag ville ha allt man kunde få tag på, men nu har jag minsann visat att det finns kläder till honom där också (Mohahaha!! Revenge!) :P

Julfeber

Jag får näääästan panik nu inför jul. De kommande veckorna är det fars dag, födelsedagar och julafton och jag har ingen aning om hur jag ska skaffa så mycket presenter! Ingen vill ju säga vad de önskar sig, så det hjälper inte direkt heller. *Suck* Men jag har märkt att det är fler som brukar känna så här inför jul, så jag får väl hitta på nåt :)
Men jag skulle verkligen uppskatta lite tips!
Vet ni nåt bra man kan ge till:
  • Pappor
  • Mammor
  • Småsyskon ( kille och tjej, 9 och 10 år gamla)
  • Kusiner (kille och tjej, ungefär lika gamla som mina syskon)
  • Farmor/Farfar/mormor/morfar
Kulle uppskatta det sååå mycket om ni kunde ge tips!


Inte världens vackraste julgran, men alltid nånting :)

SNÖ!!!

Snön är tillbaka!!!
Hoppas den stannar längre den här gången :) Jag älskar snö, verkligen, det känns som om jag skulle kunna vara ute i snön hur länge som helst. Idag stannade jag dock inne, haha. Det blåser som bara den och snön liksom piskar en i ansiktet idag så det va inte så trevligt ute.
Snön ställer redan till med problem har jag hört! Min stackars pappa står nämligen och väntar på att ta tåget hem, men nu är dem försenade tack vare vädret då.

Det är lite lustigt ändå, tycker ni inte? Förra året var ett snökaos, med försenade eller inställda tåg och sånt där, och nu, första dagen med snö, ja då är det problem igen! Man tycker nästan man borde ha någon lösning ju ;)

Men ändå, det är snö och den är vit och fin och den är mjuk och den är kall och den är underbar!



Mer ögon...

Jag upptäckte att bilden jag la in i förra inlägget inte var särskilt bra, haha. Suddig och dålig färg, m.m. Men jag gjorde två andra. Det är något med ögon, jag bara ääälskar dem! Så ja, jag gjorde några till:





Vilken tyckte ni var bäst? :P

Fotoredigering

Jag gjorde inte särskilt mycket igår heller, haha. Nej usch, vad veckan har varit seg :)
Har inte ritat så mycket, men jag har lekt med lite digitala bilder istället. Jag älskar verkligen fotoredigeringsprogram!

Inte så invecklad, men den är väl helt OK, eller hur?

Planer i veckan

Lovet har varit rätt så trist, eftersom jag inte direkt kunnat åka iväg eller nåt på grund av att jag måste plugga till nästa vecka, men det har i alla fall varit skönt att slippa skolan ett tag!
Till helgen ska jag hem till mamma, ska träffa lite kompisar då tror jag, vi får se :) Jag o Caramellic från caramellic.blogg.se funderar på att hitta på nåt tillsammans, så.. Ja vi får väl se vad som kommer upp. Mamma och syskonen kanske kommer och kollar när jag rider på fredag också. Hoppas det. Syrran skulle älska det, hästar och sånt där ni vet, och brorsan skulle nog inte tycka det va helt fel att hälsa på heller :)

Efter att jag hade vart hos tandläkaren igår glömde jag helt bort att jag hade tänkt teckna. Förstår inte vad jag kan ha gjort som orsakade detta hjärnsläpp, haha, eftersom jag inte gjorde något speciellt under hela dagen. Kanske gör det nu istället då :)

Idag köpte jag filmen Shutter Island, guuuuud va jag älskar den filmen!! Den ger mig rysningar bara när jag tänker på den haha. Det är inte det att den är särskilt läskig, men man blir liksom förvirrad av den, vad är verkligt och vad är inte verkligt, liksom. Helt störd film, men jag älskar den :D <3


Kaotiskt rum..

Jag känner att mitt rum börjar bli överfyllt igen, haha. Alla smågrejor (och stora grejor) som bara ligger överallt trots att alla möjliga förvaringsytor är fulla och man har ingen aning hur rummet kunde varit snyggt någon vecka tidigare. Känner ni igen er?

Jag önskar mitt rum var dubbelt så stort och heltomt så att jag kunde inreda det på nytt och göra det mysigt och fint. Att inreda det på nytt kanske är fel att säga, eftersom mitt rum inte är särskilt inrett över huvudtaget. En del snygga grejer, många fula grejer, och absolut ingenting som matchar. nej fy. måste få ordning på oredan. Någon gång.



Ännu en snabbsketch... Också denna är jag som liten. :)

:)

Jag är med i Veckans Blogg hos www.scis.blogg.se
(jag har inte listat ut hur man lägger in länkar i inlägget, hehe..)

Jättefin blogg, verkligen värd att besöka! :)

LOV!!!

Äntligen, vad jag har längtat!
Nian är för stressig alltså, jag kan inte riktigt slappna av t.o.m. nu på lovet eftersom jag måste plugga till prov m.m. till nästa vecka. I alla fall skönt att ha lite ledigt :)
Blir gymnasiet lika stressigt? Mer?
Missförstå mig inte, jag gillar att plugga o ha nåt att göra, behöver bara få klaga av mig lite, haha :D

Jag längtar till julen. Snö, snälla kom nu!


30 minuters sketch



Kände mig inte särskilt trött inatt, så jag tog fram ett gammalt fotoalbum, valde ut en bild på mig själv som liten och började snabb skissa lite på den. höll på med den ungefär en halvtimme, nåt sånt. Jag brukar öva så lite då och då, tycker det är ett väldigt bra sätt att utvecklas på, själv har jag blivit mycket bättre sen jag har börjat med denna övning :)
Välj ut något enkelt och börja skissa formen, bry dig inte så mycket om detaljerna till att börja med och försök att inte använda sudd allt för ofta. när du har gjort en grov sketch kan du börja slipa lite på detaljerna :) Kan bli väldigt konstiga bilder i början om man inte är van, men man lär sig riktigt snabbt om man håller på lite då och då!

RSS 2.0