Gymnasiesnack!

Vi har gymnasievecka i skolan just nu, vilket innebär att vi åker till olika gymnasieskolor och får ställa lite frågor om skolorna och nu på fredag ska vi presentera ett arbete om olika gymnasieskolor för varandra som en hjälp till när vi ska välja vilket gymnasium vi ska gå på.

Igår var jag på Samgymnasiet, som jag tyckte var helt OK. Idag har jag varit på S:t Eriks gymnasium som jag blev helt förälskad i :) Stor och rymlig skola, bra program med många inriktningar och sköna elever, haha.
I morgon ska jag till Jensen och till sist ska jag till Didaktus på torsdag.

Jag vill gå estetiska programmet med inriktning bild och form och jag har hört att Södra Latin är en bra skola då. Den ska jag definitivt kolla in, passar inte den är jag nästan säker på att jag väljer S:t Eriks i första hand!

Mycket skola idag, men jag är så himla uppspelt. Tänk att jag börjar gymnasiet nästa år!!


a little bored.. :P

Vissa dagar känns det som om tiden står stilla. Som om inget händer och man har inget att berätta. Känner ni igen er?

Snön försvann redan nästa dag så man känner sig lite snopen nu, men hey, nu får jag längta efter snön ett tag till! ;D

Vi ses, nu måste jag iväg. Ska upp till centrum och leta vinterjacka! Börjar bli himla kallt ute...

<3




Ser ni något udda i bilden? titta noga :P

Äntligen vinter!!



Idag kom första snön.

Åååhhh, jag bara älskar vintern! :D Man får klä sig i mysiga tjockjackor, mössor, vantar, halsdukar, man kan åka skidor och man kan kasta snö på sina vänner. Mörkret kommer tidigare och tidigare på eftermiddagarna, himlen är svart, tittar man upp syns bara små virvlande vita snöflingor, snön lyser upp marken och lamporna är så fina att titta på med sitt gula ljus!

Älska vintern <3

Happy day

Jag älskar kolpennor! Verkligen! De är helt underbara! Det blir en helt annan kontrast till bilderna, vilket jag älskaaar :)
Har ritat lite mer idag, gjorde en bild på under en timma och jag blev så förvånad, för det brukar ta så mycket längre tid, men å andra sidan var det inte en särskilt komplicerad bild...

Jag känner mig extra glad idag, för allting verkar gå framåt så mycket gällande tecknandet; jag har kollat igenom de senaste två årens teckningar och jag har utveklats så enormt på den tiden, när jag sitter och tecknar i skolan samlas stora grupper med elever som kollar på och ger mer så gulliga komplimanger, så hela skolan vet vem jag är och tycker att jag är bäst i skolan, och tack vare min nya halvsyster Linda är jag även känd på hennes skola för min konst. Tack så jättemycket, gumman! <3


In The Corner

Amee's on the go again!

Efter en lång bloggtorka har jag bestämt mig för att sätta igång igen.
Men jag är så trött på min design, måste se till att fixa den lite, så blir det nog lättare att börja blogga igen snart. Det är inte så att jag inte vill blogga, det är mer att nu när jag har börjat nian har jag väldigt lite tid över och ju längre tid jag väntar, desto mer grejer händer och i slutändan vet jag inte vad jag ska skriva om!

Under sommaren har jag knappt ritat något alls, men nu när vintern närmar sig kan jag riktigt känna hur det kliar i fingertopparna av iver att sätta igång igen. Har redan inhandlat lite nya kolpennor och hunnit göra klart två nya bilder, den ena vid namn Crow som jag ursprungligen ritade av från omslaget på första boken i Vampire Diaries-serien, men jag har ändrat bilden lite. Den andra bilden har jag skissat fram själv, och jag har inget namn till den ännu. Har funderat lite på Ocean, men gillar det inte. Har ni något förslag?




RSS 2.0