Lite update...

Nu är det verkligen inte långt kvar! Inflyttningen sker på tisdag, bara 2 dagar kvar! I stort sett hela lägenheten är tom nu, men själv stannar jag hos mamma tills på tisdag för att... ja, inte vara så mycket i vägen, ska man väl säga, haha. Men jag längtar tills jag får se lägenheten. Jag har ju inte en aning om hur det ser ut, har bara sett ritningen över den. Och att få fixa till mitt nya rum ska bli superkul, jag älskar ju design, så. Jag har en idé om hur jag vill ha det, men jag ska få lite nya möbler, och dock kommer jag ju inte få allt på en gång. En del andra grejer kommer ju före att få just mitt rum snyggt, såklart.

Antingen idag eller i morgon drar jag in till stan tror jag. Jag såg en konstnärsbutik som jag inte sett förut, så den måste jag kolla in :) Behöver lite nya canvas-dukar, vilket jag är helt säker på att de har. Det finns ju typ överallt. Sen så hoppas jag att dem har fixativ, för jag har haft väldigt svårt att hitta det någon annanstans... Och skulle verkligen behöva det nu, inför ett litet projekt jag ska börja med förstår ni! :)

Ni får ha det jättebra tills jag skriver nästa gång, nu ska jag gå och trackassera mina småsyskon ;)

Ingen lust att tecka/måla!

Jag har så mycket på gång just nu att det känns som om jag inte kan börja med något av det. Det låter helknäppt men när jag tänker på allt jag ska göra känner jag mig utmattad och bara skjuter upp det. Och det här är ju trots allt min hobby! Kanske är det på grund av kravet att göra det? Kanske det inte är lika roligt när jag känner att jag måste få det gjort? Jag vet inte. Dels är det ju alla arbetsprover som ska lämnas in för ansökan till gymnsaiet, sen en del beställningar av vänner och familj, och sen en del som jag bara vill få gjort för att ge bort i present, med mer.

Nä, jag måste fixa det här. Jag borde vara glad att det går framåt så mycket ju! Nu blir det hårdhanskarna ett tag ;)


Snart är det dags!

Det börjar kännas som om man bor i en skokartong numera haha. Jag och pappa ska ju snart flytta ihop med hans tjej och hennes dotter i en ny lägenhet så vi håller på packa för fullt nu. Det är verkligen kaos här, ju mer vi packar, desto mer saker verkar det finnas överallt! Men grejerna måste ju börja ta slut nån gång antar jag...
Det kommer vara väldigt hektiskt här ett tag framöver kan jag tänka mig, tur att det bara är 9 dagar kvar tills vi flyttar!
Vad vare jag ville säga nu igen... Jo! Vi var och körde förbi till lägenheten och kollade runt lite igår. Vi kunde ju inte komma in, men vi kollade lite runt om bara. Området är helt nytt, de håller på bygga en massa hus och det kommer bli ett så coolt område! Vi såg att några redan hade flyttat in, faktiskt. Det var jättekul, för det gav stället mer liv på något sätt. Innan var det ju bara byggarbetsplats, men nu är det hem för några familjer. Längtar verkligen tills vi får flytta in också :)
Mitt rum är vid fönstret högst upp till vänster ;)
Ungefär så ser vår lägenhet ut just nu, så den är ju inte helt klar än :) Men det kommer bli så kul att flytta in, lägenheten är fantastisk! Mitt rum är 12 kvadratmeter, så det är större än det jag har nu, hela lägenheten är 123.5 kvadratmeter stor, den är på 2 våningar, balkong OCH terass :D Yeay! Hahaha :)

När man inte kan sova ;)

Jag hade lite svårt att somna i natt och nu är jag ju förståss jätte seg, haha. I alla fall har jag läst att man inte ska ligga kvar i sängen och vrida sig om man har svårt att somna, utan det är bättre att kliva upp och göra något tills man blir lite sömnig igen. Så självklart tog jag fram ett block och började skissa lite ;)
Jag var så himla oispirerad så jag blev rätt frustrerad när jag inte lyckades rita något snyggt, men sen bestämde jag mig för att göra ett porträtt baserat på en affisch som hänger här på väggen. Jag ritar sällan av grejer, och typ aldrig killar, så det var kul, eftersom det var nytt :) Nu är jag medveten om att det inte blev jättelikt, men å andra sidan var det ju bara en snabbskiss! Det här var resultatet:








RSS 2.0